ShippingWatch

PwC: Shipping er midt i hård omstilling

Shippingbranchen har været gennem en brat opvågning og har måttet vænne sig til et lavere marked, der stadig ikke er vendt, siger partner og leder af PwCs Transport- & Logistikgruppe, Bo Schou-Jacobsen, til ShippingWatch på baggrund af selskabets rapport Virksomhedsanalysen 2012.

Det er stadig hårde tider i shippingbranchen, og det er et godt tidspunkt at rykke tættere sammen. Det kan enten ske ved opkøb eller fusioner eller ved at indgå i tættere partnerskaber med andre redere eller kunder. Kritisk masse i markedet kan blandt andet være afgørende for de enkelte rederier. Det fortæller partner og leder af PwCs Transport- & Logistikgruppe, Bo Schou-Jacobsen, til ShippingWatch på baggrund af en rapporten Virksomhedsanalysen 2012, som PwC årligt udgiver.

"Det er en branche, der har været gennem en hård omstilling, og de er stadig ikke kommet helt ud på den anden side. Det er stadig meget meget hårdt, men rigtig mange af virksomhederne har fået arbejdet med deres kapitalstrukturer og kapitalberedskab, så de er væsentligt bedre stillet nu end tidligere," siger Bo Schou-Jacobsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs