ShippingWatch

Avis: Clipper i mulig skattesag

Rederiet Clipper undersøges i øjeblikket af politiet for at afgøre, om der skal rejses sag mod rederiet for en række skattesager, der blev afsløret i 2009. Det skriver Børsen.

Clipper ender måske med at få rejst en sag mod sig efter igangværende politiundersøgelser om rederiets rolle i forbindelse med udbetaling af bonusser til flere medarbejdere fra skattely i Bahamas i 2009, skriver Børsen.

Bonusbetalingerne blev ikke opgivet til skat i Danmark og medførte i 2009 en skattesag mod 211 af rederiets 400 danske medarbejdere. Der blev ikke lagt sag an mod rederiet.

"Det er korrekt, at der eksisterer en sådan sag. Der er ikke taget stilling til tiltalespørgsmålet, men det forventer vi vil ske inden for kortere tid," siger Boye Pedersen, senioranklager hos Københavns Politi til Børsen.

Clipper ønsker ikke at give interview om sagen, skriver Børsen. Rederiet oplyser i stedet i en email til avisen, at man er bekendt med, at politiet undersøger rederiet.

Skattenederlag til Clipper 

Kritisk skattelup på verdens største handelsflåde 

 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Nu er det produkttankrederier som Torm, Norden og Odfjells tur til at holde indtjeningsfest. Maersks topchef, Søren Skou, må derimod forsvare rederiets lave skattebetaling, mens DFDS er lun på flere opkøb i logistik og har pengene til det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs