ShippingWatch

Medie: Strejke koster havne en mia USD om dagen

Strejken i Los Angeles og Long Beach anslåes at koste de to havne på den amerikanske vestkyst en mia. USD om dagen, og det er nu den mest omfattende siden en 10-dages arbejdsnedlæggelse i 2002.

Foto: Hanjin

Mens strejken i Los Angeles og Long Beach (foto) nu kører på sjette døgn, omdirigerer rederierne deres laster til andre havne i det omfang, det er muligt, mens andre rederier med skibe på vej til de største havne på den amerikanske vestkyst sætter farten ned, skriver flere medier. Ifølge Los Angeles Times koster arbejdsnedlæggelsen de to havne en mia. USD om dagen.

67 kontoransatte, der arbejder for APM Terminals, indledte deres arbejdsnedlæggelse torsdag. De ansatte er medlemmer af fagforeningen på vestkysten, International Longshore and Warehouse Union’s Office Clerical Unit (OCU), der repræsenterer 800 kontoransatte i lokale havneterminaler. I dag har strejken bredt sig til syv ud af otte terminaler i Los Angeles, mens adskillige faciliteter i Long beach er lukket ned.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs