ShippingWatch

Avis: Strejke lukker APMT-terminal i Los Angeles

APM Terminals terminal i Los Angeles er ifølge Los Angeles Times lukket pga en strejke på havnen.

Foto: APM Terminals

En konflikt omkring arbejdsforholdene på containerhavnen i Los Angeles har lukket APM Terminals terminal, skriver Berlingske Business.

En gruppe på 67 kontormedarbejdere har ifølge Los Angeles Times stillet sig op som strejkevagter på havnen, hvilket ifølge den amerikanske avis har betydet en lukning af APM Terminals terminal som den eneste på havnen.

Det er efter sigende de ansatte fra fagforeningen "International Longshore and Warehouse Union Local 63's Office Clerical Unit," som efter månedlange forhandlinger om overenskomst med havnen, har fået nok.

Ansatte og arbejdsgivere har forhandlet siden sommeren 2010 uden at det har ført til et endeligt resultat.

Sammenslutningen af arbejdsgivere på havnen, der forhandler med fagforeningen, har ifølge Los Angeles Times offentliggjort en kommentar, hvor den besvarer strejken med, at den har tilbudt fagforeningen "absolut jobsikkerhed", og hvad arbejdsgiverne beskriver som gavmilde stigninger i løn og pension.

Havne udvider jernbanenet forud for gigantskibe

Virginia Port skærper profil i budkrig med Maersk

Virginia-operatør tager til genmæle over for Mærsk 

 

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs