ShippingWatch

Analysehus: 2012 er fænomenalt rekordår for ophugning

2012 er allerede et rekordår for ophugning af skibe, skriver analytikerne i Intermodal, der forventer at rekorden fortsætter ind i 2013.

Antallet af skibe, der har sagt farvel til havet og goddag til ophugning, har nået rekordhøjder i år, og i 2013 vil det høje niveau formentlige fortsætte. Det vurderer analyseselskabet Intermodal.

"Dette års ophugningsstatistik ved slutningen af oktober viser, at vi oplever endnu et superbt rekordår, som aldrig er blevet oplevet før. Selv hvis vi stoppede med at tælle nu, og præsenterede de ti måneders data som tal for hele året, ville vi stadig tale om et fænomenalt år for ophugningsindustrien. Med yderligere to måneder tilbage, er det sandsynligt, at tallet vil stige yderligere," skriver Intermodal-analytikeren John N. Cotzias i en analyse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs