ShippingWatch

Norden: Tank skal trimmes til en god forretning

Nordens forventninger til udviklingen på tankmarkedet holdt ikke indtil videre i 2012, erkender CEO, Carsten Mortensen. Rederiet havde bl.a. forventet, at flere raffinaderier i USA ville lukke, men det er ikke sket.

Nordens tankdivision har skuffet i år og måtte konstatere et underskud i tredje kvartal på en million USD, hvilket rederiets CEO, Carsten Mortensen, overordnet mener hænger sammen med, at der er blevet brugt mindre brændstof pga. en svagere økonomisk udvikling.

"Tankmarkedet skuffede noget, som året skred frem. Vi startede med brask og bram og sejlede 15000 USD hjem i de første måneder, men blev ramt af den generelle økonomiske afmatning. Folk brugte simpelthen mindre brændstof. Hertil kom, at de raffinaderilukninger vi havde regnet med, ville finde sted i USA, ikke skete," forklarer Cartsten Mortensen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs