ShippingWatch

Intermodal: Positive signaler fra Kina godt for tørlast

Den økonomiske udvikling i Kina er godt nyt for tørlastmarkedet, mener analytikerne i Intermodal. Flere penge er kommet i omløb, og det kommende valg kan få afgørende betydning for forbruget og i sidste ende bulk-segmentet.

Foto: Rederiforeningen

Både den økonomiske og politiske udvikling i Kina er lige nu værd at holde øje med for tørlastrederierne ifølge den seneste analyse fra Intermodal. Analytikerne peger på, at de seneste 60 milliarder USD, som blev pumpet ud i den kinesiske økonomi i sidste uge er den største stimulans nogensinde fra regeringens side på en uge. Penge skal bl.a. gå til den fortsatte udbygning af landets infrastruktur.

Samtidig med meddelelsen om de mange penge fra den kinesiske centralbank kom nyheden om stigende aktivitet i de kinesiske produktions-erhverv, hvilket var første gang i tre måneder, skriver Intermodal.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs