ShippingWatch

Banker tegner Torm-aktier i stor stil

Som en del af Torms restrukturering har fem banker tegnet aktier, der sammenlagt er lidt under halvdelen af rederiets aktieværdi. Det fremgår af en storaktionærmeddelelse fra Torm.

Fem banker har som en del af Torms restrukturering tegnet aktier i rederiet svarende til sammenlagt 48,12 pct. mandag. Det fremgår af en storaktionærmeddelelse udsendt af Torm mandag aften. De fem banker er nu de fem største aktionærer i Torm.

Torms bankgruppe tæller 14 banker, der alle har aktier i selskabet, men ifølge børsreglerne skal aktionærer kun offentliggøre deres andel, hvis den er på over fem pct. Det blev i går offentliggjort, at rederiets banker sidder med en aktieandel på 72,8 pct., og forskellen mellem de fem bankers 48,12 pct. og den samlede bankgruppes andel er således på 24,7 pct. De 24,7 pct. ejes af rederiets resterende ni banker, der altså hver har en ejerandel på under fem pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs