ShippingWatch

OSG kan tvinge flere tankskibsejere til nedskrivninger

Næsten 35 procent af OSGs flåde på ialt 135 skibe er ifølge nyhedsbureauet Reuters leaset og på kontrakter, der udløber mellem 2013 og 2018. Flere tankskibsejere kan være på vej med store nedskrivninger.

Flere skibsredere, der har leaset skibe ud til det konkurstruede amerikanske tankskibsrederi Overseas Shipholding Group, OSG, har fået travlt med at finde nye kunder og nedskrive værdien af deres kontrakter med OSG. Næsten 35 procent af OSGs flåde på ailt 135 skibe er ifølge nyhedsbureauet Reuters leaset på kontrakter, der udløbet mellem 2013 og 2018.

Det New York-noterede DHT Holding foretog for to uger siden i sit regnskab for 3. kvartal en nedskrivning på 92,5 mio. USD på grund af krisen i OSG og efter meddelelsen fra rederiet om, at det overvejer at søge konkursbeskyttelse under Chapter 11 på grund af en omfattende skattesag, der sår tvivl om rederiets regnskabet fire år tilbage.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs