ShippingWatch

Speditører advarer medlemmer om Iran

Risikoen for kæmpebøder og fængselstraf for brud på USAs sanktioner mod Iran og Sudan får British International Freight Association til at advare hele branchen. Det sker bl.a. med henvisning til tidligere bøde til Maersk Line.

Foto: Hasan Sarbakhshian (AP)

Britiske speditører advarer nu hele branchen om at udvise den største forsigtighed i forbindelse med transport af varer til Iran. Det sker i et nyhedsbrev fra British International Freight Association (BIFA), og advarslen kommer efter, at Maersk Line for to år siden fik en bøde på tre mio. USD for at bryde amerikanske sanktioner for søtransporter til Iran og Sudan, skriver Shipping Gazette.

En rapport fra London Loadstar gør speditører og agenter opmærksomme på, at sanktionerne er blev skærpet. USA har strammet til i forhold til den iranske olieindustri, mens EU presser på for yderligere stramninger over for finansielle institutioner, energisektoren og shipping.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs