ShippingWatch

MBA skal give maskinmester større lederevner

Ledelse og strategi. De to ting skal General Manager Fleet Peter V. Stokbro hos Eitzen Chemicals blive klogere på ved at tage en MBA. Den maskinmesteruddannede tekniske direktør skal lære i endnu højere grad at lede ikke kun maskiner, men også mennesker.

Peter V. Stokbro er uddannet med maskiner. I 1994 blev han maskinmester fra Frederikshavn Maskinmesterskole. Siden da har han bevæget sig mere fra det tekniske til det administrative og ledelsesmæssige gennem stillinger som blandt andet teknisk chef og skibsinspektør. Nu vil han rykke endnu tættere på ledelse med en MBA-uddannelse hos Henley Business School.

"Jeg er klar til nye udfordringer og for at forberede mig på disse nye udfordringer og en fremtidig mulighed for avancement, har jeg brug for at forbedre min kunnen og færdigheder, både praktisk og teoretisk. Jeg tror på, at det kan blive understøttet ved at starte på Henleys MBA program for derved at udvikle mine lederevner og give mig de rigtige værktøjer til at analysere og etablere nye strategier for en virksomhed," siger Peter V. Stokbro, der er en af de 100 folk, som Den Maritime Fond har valgt at støtte med tilskud til en MBA-uddannelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs