ShippingWatch

Master-grad skal gavne maritim vækstvirksomhed

En Master i teknologiledelse skal styrke projektingeniør Christian Højbjerg og ingeniørvirksomheden Green Instruments. Selskabet bevæger sig fra serviceydelser til produktion, og det stiller krav til både medarbejdere og ledere.

Det er med at holde tungen lige i munden, når en virksomhed sætter gang i en dynamisk bevægelse fra serviceydelser til at producere teknologier, der skal hjælpe skibsvirksomheder med bedre klimarapportering. Derfor er udvikling og læring et sted, hvor man bør lægge fokus, når virksomheden skal følge med i den internationale konkurrence. Det mener i hvert fald maskinmester og projektingeniør Christian Højbjerg fra Green Instruments og ledelsen i selvsamme selskab, hvor der udvikles systemer til begrænsning og registrering af udledning af skadelige gasser og kemikalier, herunder NOx.

For Højbjerg er personlig udvikling ét af nøgleordene, der skal sikre fremtiden for Green Instruments. Derfor er han som led i udviklingen startet på Master in Management of Technology (MMT), en Master med specialfokus på teknologiledelse ved Aalborg Universitet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs