ShippingWatch

Danmarks Skibskredit: Obligationer stærk udvikling for shipping

Det stigende antal udstedelser af obligationer i shippingbranchen er godt for markedet, mener Danmarks Skibskredit. Skibskreditten er selv klar til flere lån, mens otte ud af de ti største af shippingbankens konkurrenter tøver.

Flere rederier er ude med udstedelse af virksomhedsobligationer og dermed indhentning af ny kapital til branchen. Det er en god ekstra finansieringskilde, mener Erik I. Lassen, adm. direktør i Danmarks Skibskredit.

”Vi synes, at udstedelsen af virksomhedsobligationer er en fantastisk god udvikling. Det er en form for øgning af egenkapitalen, som set med vores øjne øger robustheden i markedet. Det er bestemt positivt, at vi ser mange, som benytter det, men det er på den anden side ikke noget, vi ser, der leder til øget vækst. Det er et naturligt supplement til den eksisterende finansiering, og som pantesikret långiver er vi jo glade for, at der bliver stillet kapital til rådighed,” siger Erik I. Lassen til ShippingWatch ved dagens møde for kunder og interessenter med fremlæggelse af Danmarks Skibkredits halvårlige vurdering af markedet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs