ShippingWatch

Avis: Mærsk vil sælge obligationer i gigantisk skala

A.P. Møller - Mærsk agter at gøre brug af, at obligationer er mere og mere attraktive som finansieringsform, ved at sælge virksomhedsobligationer for milliarder af kroner. Det skriver Berlingske Business.

Den finansiering der hentes på obligationsmarkederne skal så investeres i især olieafdelingen af rederikoncernen, der har udmeldt, at investeringerne i olieforretningen kan blive så høje som 170 mia. kr. over de næste fem år. Det er vurderingen blandt flere analytikere og kendere af koncernen.

"Mærsk har en meget høj kreditværdighed, så selskabet kan komme til obligationsmarkedet når som helst. Jeg tror, at vi kommer til at se et nyt obligationsprogram på yderligere fem milliarder euro over de kommende år, og så burde man kunne hente resten af finansieringen fra den løbende drift," siger senioranalytiker i Nykredit Markets, Ricky S. Rasmussen, til Berlingske Business.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs