ShippingWatch

Navision sidder på hænderne i sløvt marked

Navision Shipping har siden selskabet kom ovenpå efter finanskrisen opereret i et sløvt marked. Mulighederne for at lave gode forretninger er små og få, siger Navisions adm. direktør til ShippingWatch.

Foto: Navision

Skibsoperatøren Navision Shipping er lige nu i limbo. Den globale økonomi og dermed efterspørgslen efter sejlads i selskabets marked viser nemlig hverken en stigende eller faldende tendens. Og et fladt marked uden de store udsving i hverken den ene eller den anden retning er ikke interessant for en skibsoperatør, der netop lever af at få gevinst af udsving.

"Vi har været i tvivl i så lang tid, at vores time charter-skibe er løbet ud, og vi har ikke rigtig haft mod på at tage fat. Det kan være rigtigt eller forkert, men vi er kommet ok igennem, og det har været det vigtigste for os. Nu er vi tæt på et historisk lavt niveau, så det er vel tid til at dyppe tæerne lidt. Og det er, hvad vi lige så forsigtigt gør, uden at vi vil vove at påstå, at vi har set lyset," siger Peter Jein, adm. direktør i Navision Shipping, til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs