ShippingWatch

Bimco: Flow i tørlastflåde stærkere end forventet

Tørlastmarkedet lider under overkapacitet i år. Mens der er kommet det forventede antal ekstra skibe på markedet, er det flow, skibene har forladt og er indtrådt på markedet med, meget stærkere end forventet. Det skriver Bimco i en analyse af tørlastmarkedet.

Tørlastflåden er i år steget med 8,8 pct. svarende til en totallevering af 964 nye tørlastskibe. Det er ikke kommet bag på Bimco, men vækstens form gør, skriver analysehuset i en forudsigelse omkring tørlastmarkedet.

"Mens vores fremskrivninger for flådevæksten i procent er forblevet nogenlunde på roligt niveau det meste af året, har flowet ind og ud på markedet været meget stærkere end forudset ved årets begyndelse. Den hektiske leveringshastighed har overgået det utrolige niveau på 10 mio. dwt om måneden adskillige gange, mens skrotningsaktiviteten ligeledes har oversteget niveauet på 3 mio. dwt om måneden flere gange," skriver Bimco i sin rapport om tørlastmarkedet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs