ShippingWatch

Konsolidering i tysk shippingbranche er vanskelig

Det bliver svært at få de tyske skibsejere til at konsolidere sig på grund af skibenes kvalitet og virksomhedskultur, vurderer formanden for Blue Star Holding. Det skriver Lloyd's List.

Foto: Hanjin

Formand for Tysklands største shippinggruppe Blue Star Holding, Hermann Klein, som også er adm. direktør for ER Schiffahrt, mener, at konsolidering i den tyske shippingbranche er afgørende, men at det er vanskeligt, at få det til at fungere. Det skriver Lloyd's List.

Hermann Klein er kendt som en frontløber for konsolidering, men han understreger, at forretningsmodellen fra Blue Star Holding også har mange udfordringer og ikke uden videre kan kopieres. Hans hovepointe er, at for spillere på markedet, som vil konsolidere, er det vigtigste at skabe en flåde, som effektivt kan reducere omkostningerne og møde markedets efterspørgsel.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs