ShippingWatch

Fagforeninger samles i optræk til havnestrejke

Med kun to uger tilbage før en trussel om havnestrejke på den amerikanske østkyst kan bryde ud i stor skala, gøres et sidste forsøg på at forhandle en løsning. Samtidig er de seks store fagforeninger på tværs af USA gået sammen i ny alliance i kamp for deres rettigheder.

Seks fagforeninger for havnearbejdere på tværs af USA er gået sammen i en ny alliance på et tidspunkt, hvor risikoen for en omfattende strejke på den amerikanske østkyst nu kun er to uger væk. Den nye alliance, Maritime Labor Alliance, varsler solidaritet og fælles fodslag i forsvaret for deres arbejdsforhold og rettigheder.

I dag mandag indleder redere og terminaloperatører, heriblandt Maersk, og fagforeningen International Longshoremen’s Association (ILA) nye forhandlinger med en føderal enhed som mægler, i et sidste forsøg på at afværge en strejke med udgangen af september i alle de store containerhavne på østkysten fra Maine og ned til Texas, skriver flere internationale nyhedsmedier.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs