ShippingWatch

Danmark og Kina i tættere maritimt samarbejde

Statsminister Helle Thorning-Schmidt og en række danske virksomheder har i dag torsdag deltaget på en marinekonference i Shanghai. Mulighederne for dansk-kinesisk samarbejde var på dagsordenen.

Helle Thorning-Schmidt, direktører og udsendte fra danske shippingvirksomheder- og organisationer har i dag deltaget i en konference med flere kinesiske interessenter om et styrket samarbejde mellem Danmark og Kina på den maritime front.

”Når jeg taler med den maritime industri i Danmark, er en af de ting der betyder mest for dem, både på nationalt og internationalt plan, stabile og pålidelige strukturer. Det er derfor vi tager udgangspunkt i internationale konventioner på det maritime område. Og vi tror på høje standarder. Jeg ved, at Kina også er en stor tilhænger af internationale regler og kvalitetsshipping. Derfor tror jeg fuldt ud på, at fortsat dialog, mere handel og øget samarbejde mellem vores lande er meget vigtigt for begge lande. Der er et godt fundament for yderligere samarbejde mod at møde fremtidens udfordringer. Jeg er sikker på, at vi er i stand til at gøre brug af de muligheder der er til rådighed og at vi kan arbejde endnu tættere sammen fremover til fælles gavn," sagde statsminister Helle Thorning-Schmidt i dag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs