ShippingWatch

Sohn underskriver maritim aftale med Singapore

Erhvervs- og vækstminister Ole Sohn har i dag underskrevet en samarbejdsaftale under sit besøg i Singapore om at styrke samarbejdet mellem Danmark og Singapore på det maritime område, herunder kvalitetsskibsfart.

Ole Sohn har i dag sat sin underskrift sammen med den singaporeanske transportminister om en samarbejdsaftale om det maritime område og styrkelse af de fælles strategiske interesser i kvalitetsskibsfart. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Erhvervs- og Vækstministeriet.

"Både Danmark og Singapore har fokus på kvalitetsskibsfart, og det glæder mig derfor, at der på dansk initiativ er blevet udarbejdet en samarbejdsaftale om søfartsanliggende, som jeg i dag har underskrevet sammen med den singaporeanske transportminister. Aftalen signalerer endnu et kapitel om Det Blå Danmark. Vi indleder med aftalen et strategisk samarbejde med et af Asiens vigtigste maritime omdrejningspunkter. Danmark og Singapore skal til at arbejde tæt sammen både bilateralt og i internationale fora for at fremme netop kvalitetsskibsfarten og fri markedsadgang for international skibsfart. Det har danske maritime virksomheder en klar og strategisk interesse i," siger Ole Sohn.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs