ShippingWatch

Arktis udgør et særligt maritimt vækstpotentiale

Mulighederne for et arktisk eventyr for den maritime industri er inden for rækkevidde, hvis det viser sig, at området indeholder de enorme olie-og gasressourcer som amerikanske eksperter peger på, vurderer regeringens maritime vækstteam. 

Selv om et større offensivt maritimt indtog i det arktiske område synes at ligge noget ude i fremtiden, er de maritime aktiviteter et af centrale elementer i anbefalinger fra regeringens vækstteam. Ikke mindst peges der på, at skibsfartsaktiviteten omkring Grønland ventes at være stigende i forbindelse med bl.a. offshore-aktiviteter og transit langs nordøst- og nordvestpassagen, men mulighederne for at finde enorme olie- og gasressourcer i området indeholder et særligt vækstpotentiale for den martime industri.

Stort vækstpotentiale

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs