ShippingWatch

Redere og fagforeninger skal forhandle igen i USA

Risikoen for en omfattende og "ødelæggende" havnestrejke på den amerikanske østkyst synes dæmpet en smule, efter at USAs føderale myndigheder har kaldt de stridende parter tilbage til forhandlingsbordet. Det skriver Journal of Commerce.

Risikoen for en ifølge APM Terminals "aldeles ødelæggende" strejke i 14 havne på USAs østkyst er måske sænket en smule, efter at den amerikanske føderale enhed, der skal løse arbejdskonflikter, har oplyst, at forhandlingerne mellem redere og terminaloperatører på den ene side og fagforeningen The International Longshoremen’s Association (ILA) genoptages 17. september. Det skriver Journal of Commerce.

Ifølge Federal Mediation and Conciliation Service (FMCS) har ILA indvilget i at genoptage forhandlingerne om en ny seksårig overenskomst. ILA forlod forhandlingerne med arbejdsgiverne i United States Maritime Alliance den 22. august og har efterfølgende truet med en omfattende arbejdsnedlæggelse med udgangen af september, når den eksisterende "arbejdskontrakt" mellem parterne udløber. Ikke mindst i protest mod arbejdsgivernes krav om yderligere automatisering af terminalerne i det største havnekompleks i New York og New Jersey.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs