ShippingWatch

Unifeeder: Vi er gearet til yderligere konsolidering

Unifeeders opkøb af Feederlink får ikke det danske rederi til at sætte aktivitetsniveauet på pause. "Vi er fleksible og gearet til yderligere initiativer," siger Unifeeders CEO Jesper Kristensen til ShippingWatch.

Foto: Unifeeder

Unifeeder er konstant på kig efter nye muligheder, selvom rederiet kun lige har afsluttet købet af det hollandske feeder-rederi Feederlink fra den irske Irish Continental Group.

"Vi kigger hele tiden på nye muligheder, og denne overtagelse gør ikke, at vi sætter den proces på pause. Vi har antennerne ude efter aktiviteter, der kan have en interesse for os. Vi er operationelt fokuseret og skal kunne se muligheden for at skabe værdi i forbindelse med f. eks. opkøb, både for os selv og for kunderne. Vi har en veltrimmet maskine, der er meget fleksibel, og er derfor parate til at agere igen, så snart muligheden byder sig", siger Jesper Kristensen til ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs