ShippingWatch

Unifeeder: Vi skal kæmpe for at nå vores 2015-mål

Unifeeders ambition om at håndtere tre millioner teu i 2015 kan blive sværere at nå, siger Unifeeders CEO Jesper Kristensen til ShippingWatch oven på et årsregnskab, hvor de generelle økonomiske udsigter begynder at blegne.

Foto: Unifeeder

Unifeeder kan få svært ved at leve op til sit ambitiøse mål i rederiets 2015-strategi om at håndtere tre mio teu om året. Rederiets CEO Jesper Kristensen fastholder på den ene side målet om at udbrede virksomhedens koncept til andre regioner i Europa, men det konkrete mål om antal enheder er en stor mundfuld, sådan som markedet har udviklet sig, ikke mindst inden for de seneste 12 måneder.

"Strategien er skrevet på et tidspunkt, hvor markedet så væsentligt anderledes ud, i 2007 og ´08. Hvis vi i dag kigger ind i fremtiden, er det klart, at tingene ser anderledes ud, og vi er påvirket af udviklingen i verdensøkonomien. Men Unifeeders fokus er ikke nødvendigvis så meget på et konkret tal, men langt mere på, at vi hele tiden er i stand til - på det mængdeniveau, som nu engang måtte være muligt - at øge vores marked, både inden for de nuværende områder og inden for nye områder, geografisk såvel som servicemæssigt. Det ser vi stadig ske, og der er intet i den del af vor strategi, som er ændret. Men vores 2015-mål er da blevet mere ambitiøst end tidligere," siger Jesper Kristensen til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs