ShippingWatch

PwC: Shipping er et volatilt vækstmarked for kapitalfonde

Når kapitalfonde bevæger sig ind i shippingbranchen, prøver de kræfter med store udsving og stort potentiale. Det vil de blive ved med, vurderer revisions- og rådgivningsvirksomheden PwC.

Foto: Hyundai Merchant Marine

Kapitalfondene er kommet for at blive i shippingbranchen. I de kommende år vil der foregå et yderligere opkøb. Sådan lyder det fra Michael Eriksen og Bo Schou-Jacobsen, henholdsvis leder af Corporate Finance afdelingen og Transport & Logistik leder i revisions- og rådgivningshuset PwC. De har begge været rådgivere i flere opkøbs- og salgsprocesser.

”Min første erfaring med kapitalfondes opkøb i shipping var i 2007. Siden har vi set flere transaktioner. Når kapitalfonde går ind i shipping, går de ind i et af de mere volatile markeder, hvor eksempelvis raterne kan gå op og ned særdeles hurtigt og kraftigt. Det har generelt afholdt kapitalfonde fra at investere i sektoren, men da shippingbranchen vækster generelt kan det alligevel blive en god investering for fondene – man kan kalde det et volatilt vækstmarked,” siger Michael Eriksen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs