ShippingWatch

Studie: WAFMAX-skibe bidrager til vækst i Vestafrika

Maersk Lines WAFMAX-skibe hjælper de vestafrikanske lande, skibene sejler i, til yderligere vækst. Det er konklusionen på en rapport foretaget af Copenhagen Economics for Maersk Line.

Foto: Maersk Line

De 22 WAFMAX-skibe, som Maersk Line specifikt får fremstillet til drift i Vestafrika har flere forskellige positive effekter for regionen, der forbedrer væksten. Det skriver Copenhagen Economics i en rapport, der er blevet lavet til Maersk Line.

"WAFMAX-skibet har forbedret både effektivitet og pålidelighed, fordi det var specialdesignet til at operere mere effektivt i vestafrikanske havne. Kapaciteten og brændstofeffektiviteten for disse fartøjer betyder, at vi kan bevæge mere last for flere kunder med færre skibe. Det har hjulpet os til at forbedre servicen til kunderne og lave mere effektiv drift i Vestafrika," siger Sonny Dahl, der er Line Manager for handlen i Vestafrika.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs