ShippingWatch

Bureaukrati besværliggør Maersk Lines arbejde i Irak

Oveni korruption, postkrigstilstand og sikkerhedsproblemer har Maersk Line skullet medtænke et stort bureaukrati i sit arbejde med at starte et irakisk kontor op. Det fortæller Maersk Lines managing director for Irak til ShippingWatch.

Foto: Maersk Line

Lange behandlingstider på visum, kæmpe transportvanskeligheder og et uigennemsigtigt nyt styre er de besværligheder, som Maersk Line står over for i Irak. Det beskriver managing director Joerg Sonne over for ShippingWatch. Foruden Irak, er Sonne også managing director for Jordan, Kuwait og Bahrain.

Efter at Joerg Sonne har arbejdet med at starte Maersk Line op i Irak i halvandet år, er det ikke sikkerhedsproblemer, som ellers er betydelige, som træder tydeligst frem i sammenligning med andre lande, Maersk Line arbejder i. Bureaukratiet er tværtimod den faktor, som slår hårdest ud i forhold til andre lande. Det har gjort etableringsarbejdet for Maersk Line i Irak meget langsommeligt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs