ShippingWatch

Maersk-chef: Irak er en vigtig prioritering

Maersk Lines fokus på Irak er en vigtig prioritering, som rederiet har store forventninger til i fremtiden. Det første halve år har været positivt, men udfordringerne er betydelige, fortæller Maersk Lines chef i regionen Joerg Sonne til ShippingWatch.

Det er snart et halvt år siden, at Maerk Line åbnede sit første kontor i Basra i Irak efter den amerikanske krig mod Saddam Husseins styre, og resultaterne er positive, selvom der er store vanskeligheder ved at arbejde i Irak. Managing Director i Maersk Line for Irak, Bahrain, Kuwait og Jordan, Joerg Sonne fortæller, at selvom farerne for forretningsdriften i Irak er store, var det nødvendigt at prioritere det tidligere Hussein-styre højt på Maersk Lines landeliste. Det har givet pote.

”I de første seks måneder af i år har vi fordoblet volumen på vores transporter, hvorved vi har nedbragt omkostningerne ved at sejle til og fra Irak. Det er et besværligt land at arbejde i på mange måder, men vi skal være her – især fordi vores kunder er her og ikke altid kan rejse ud af landet. Derfor er det vigtigt, at vi er tilgængelige for at imødekomme deres behov,” siger Joerg Sonne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs