ShippingWatch

Ny LNG-aktør vil skabe infrastruktur for Nordeuropa

Et nyt joint venture træder i år i kraft mellem de to tyske aktører Marquard & Bahls datterselskab Bomin og The Linde Group. Formålet med samarbejdet er at bygge infrastruktursystemer til LNG-transport i Europa.

Foto: Hyundai Merchant Marine

Tyske Marquard & Bahls i form af datter selskabet Bomin og The Linde Group har bestemt sig for at satse hårdt på LNG-infrastruktur i Europa og indgår derfor et joint venture i år med netop det formål. Joint venturet er 50/50 og begynder sit arbejde i 2012 fra Hamborg, som skal være hovedkvarter for det nye selskab.

"Med det nye joint venture selskab vil vi tilbyde LNG som en alternativ energikilde til skibsejere med en lavere miljøbelastning end det traditionelle bunkerbrændstof. Kombinationen af knowhow fra Bomin og Linde vil gøre os i stand til at tilbyde attraktive løsninger i dette nye marked," siger Dr. Claus-Georg Nette, der er medlem af bestyrelsen i Marquard & Bahls ifølge en pressemeddelelse fra selskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs