ShippingWatch

IMO opfordres til at granske nyt brændstof

International Chamber of Shipping anbefaler IMO at fremrykke en undersøgelse af tilgængeligheden af svovlfattigt brændstof for at sikre, at global skibsfart ikke rammes af store omkostninger, når der kommer skrappere krav for emissioner i 2020.

Foto: DFDS

IMO skal fremrykke en planlagt undersøgelse af, hvor meget svovlfattigt brændstof, der er tilgængeligt i verden, mener International Chamber of Shipping (ICS).

"Det er essentielt, at en global undersøgelse af tilgængeligheden af brændstof laves væsentligt før 2020 for at give raffinaderier nok tid til at investere og reagere. Den store opgradering, der er behov for, kan tage minimum fire eller fem år eller længere, og vi frygter, at det simpelthen vil være for sent at afslutte undersøgelsen i 2018," udtaler generalsekretæren for ICS, Peter Hinchliffe, i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs