ShippingWatch

Uni-Tankers forventer yderligere flådeudvidelse i 2012

Uni-Tankers har gennemført indkøringen af ni tankskibe fra Erria. En yderligere flådeudvidelse  er på vej i indeværende år. Tidspunktet for at investere er rigtig, siger CEO Torben Andersen til ShippingWatch. 

Tankskibsrederiet Uni-Tankers har med udgangen af juni og efter planen indlemmet samtlige ni tankskibe, som Uni-Tankers opkøbte fra rederiet Erria i januar i år. Flåden vil blive yderligere udvidet i indeværende år, oplyser CEO Torben Andersen fra Uni-Tankers. Rederiet indgår i den globale danske koncern United Shipping & Trading Company (USTC), der har skibsreder Torben Østergaaard-Nielsen som eneejer.

Det er ambitionen, at rederiet inden for de næste fem år bliver en førende global spiller på small og intermediate olie- og kemikalie-tankskibsmarkedet. Samme segment, som bl.a. det nu kapitalfondsejede Nordic Tankers opererer i.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs