ShippingWatch

Nordea: Køb hellere Mærsk end DSV

Der er ikke nogen tvivl om, at DSV er et veldrevet selskab, men med stor eksponering til Europa vil selv ikke DSV være immun over for faldende volumen, hvis krisen fortsætter, skriver Nordea.

Foto: Mærsk/Statoil

Der er bedre værdi at hente i A.P. Møller - Mærsks aktier end i DSV's i øjeblikket, mener analytikerne i Nordea. Det skriver de i morgenkommentaren som reaktion på regnskabet fra DSV's schweiziske konkurrent Kuehne + Nagel.

"Kuehne & Nagel er her til morgen kommet med et regnskab, som er en anelse bedre end ventet. Regnskabet ændrer dog ikke ved vores anbefaling om at tage toppen af DSV-aktien. Der er ikke nogen tvivl om, at DSV er et veldrevet selskab, men med stor eksponering til Europa vil selv ikke DSV være immun over for faldende volumen, hvis krisen fortsætter, skriver Nordea.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs