ShippingWatch

Europæiske redere: Deadline for svovl i 2015 holder ikke

Det er ikke realistisk at tale om 2015 som deadline for, hvornår skibe i visse områder af europæiske farvande maksimalt må udlede 0,1 pct. svovl. Det siger generalsekretær i European Community Shipowners Association, Alfons Guinier, til ShippingWatch.

Deadlinen for, hvornår skibe, der sejler i Nordsøen og Østersøen samt den Engelske Kanal, maksimalt må udlede 0,1 pct. svovl er urealistisk. Det oplyste European Community Shipowners Association til ShippingWatch ved afslutningskonferencen for North European LNG Infrastructure Project, der blev afholdt torsdag i København.

"Glem alt om 2015. Du kan ikke bare ændre brændstof fra den ene dag til den anden. Bunkering-faciliteterne er der ikke, sikkerhedsreglerne er ikke blevet udviklet og omkostningerne er stadig høje," siger Alfons Guinier, generalsekretær i European Community Shipowners Association, til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs