ShippingWatch

P&O bakker DFDS op i kampen på Den Engelske Kanal

DFDS står ikke alene med bekymringen over Eurotunnels køb af de tre gamle SeaFrance færger. Konkurrenten P&O deler bekymringen for, hvorvidt der nu bliver tale om fair konkurrence på Den Engelske Kanal.

Foto: DFDS

DFDS får opbakning fra sin konkurrent på Den Engelske Kanal, P&O Ferries, efter at det statsligt dominerede Eurotunnel har fået grønt lys til at købe SeaFrances tre gamle færger. Fægerne skal angiveligt sættes ind på ruten Dover-Calais og med Eurotunnels markedsandel på 40 procent mener både DFDS og P&O, den frie konkurrence er truet.

"P&O Ferries afventer detaljerne fra Eurotunnels udspil, men umiddelbart giver afgørelsen i Handelsretten anledning til spørgsmål om markedssituationen på Kanalen som en helhed, og over for konkurrencemyndighederne vil vi understrege vores bekymring for, hvordan man kan sikre ensartede vilkår for at muliggøre en konkurrence på fair basis," skriver P&O Ferries til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Nu er det produkttankrederier som Torm, Norden og Odfjells tur til at holde indtjeningsfest. Maersks topchef, Søren Skou, må derimod forsvare rederiets lave skattebetaling, mens DFDS er lun på flere opkøb i logistik og har pengene til det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs