ShippingWatch

Flere fyringer på vej i Maersk Line

Fyringsrunden i Maersk Line er i gang. Maersk Line IT er uberørt af denne fyringsrunde, men kan stå for skud næste gang. Se den nye organisation i Maersk Line, som er den relativt nytiltrådte CEO Søren Skous første alvorlige organisatoriske aftryk i rederiet.

Det nye Maersk Line begynder så småt at tage form, efter at fyringerne af 400 ansatte i går blev sat i værk. Antallet af fyringer kan dog blive væsentligt højere hen over sommeren, da fyringsrunden i Maersk Line ikke involverer ansatte i Maersk Line IT.

Men det er ikke lig med, at de ansatte der skal føle sig på sikker grund, idet Maersk Line IT ifølge Morgenavisen Jyllands-Postens oplysninger i løbet af de kommende måneder vil blive ramt af en lignende fyringsrunde.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs