ShippingWatch

Skærpet konkurrence om nye offshore-skibe på dybt vand

Det græske rederi Restis Group of Greece er - i lighed med Maersk Drilling - klar til at investere i ultra-dybvands boreskibe i en stor ekspansion. Det skal give det græske rederi fodfæste i offshoreindustrien, skriver Lloyd's List.

Det er led i en større strategi om at blive stærkere på offshore, som Restis nu fører ud i livet. Det græske rederis ambitioner blev tydelig for to år siden, da Restis Group overtog det norske Aries Offshore Services, som var ejer af en offshore support skibsflåde. Opkøbet kom da den græske gruppe ønskede at øge antallet af aftaler i sin hovedshippingforretning.

Det er ifølge Lloyd's List imidlertid ikke de norske investeringer, men en amerikansk, der vil blive springbrættet for Restis til offshoreindustrien. Restis er blevet aktionær i det Houston-baserede borerigfirma X-drill.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Efter ti års resultattørke er der igen sorte tal hos Lauritzen. Politiske spændinger i Ukraine mellem Vesten og Rusland øger frygten for nye cyberangreb a la det, der kostede Maersk to mia. kr. Et nyt forslag til EU's udspil om CO2-kvoter til shipping kan føre til endnu en milliard-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs