ShippingWatch

Bimco nedjusterer shipping-forventninger

Triste økonomiske nøgletal fra en lang række lande de seneste uger får Bimco til at skrue en smule ned for optimismen, når den internationale søfartsorganisation i næste uge udsender sit shipping market outlook. Men chefanalytiker Peter Sand tror på en ny kinesisk vækstpakke.  

Den internationale søfartsorganisation Bimco må nedjustere sine ellers forholdsvis positive forventninger for to måneder siden til udviklingen i verdensøkonomien, når organisationen i næste uge udsender sit Shipping Market Overview and Outlook 2012-3.

"For et par måneder siden skrev vi formentlig det mest positive, vi har gjort i løbet af de sidste tre år. Men man må desværre sige, at vores optimisme har fået lidt ridser de sidste par uger i forbindelse med de økonomiske nøgletal, der er løbet ind fra stort set hele kloden. I USA forventede mange nogle stærke nøgletal igennem 1. kvartal 2012, men de er blevet lidt nedrevideret og er svage. Der bliver skabt nye job i USA, men det sker i et tempo, der er alt for lavt," siger Peter Sand, chefanalytiker i Bimbo, til ShippingWatch:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs