ShippingWatch

Lille Wrist-rederi mærker afmatning

Selv om der fortsat er stor aktivitet i de indre danske farvande må supply-rederiet Saga Shipping, der indgår i Wrist-koncernen, notere et faldende overskud i sidste regnskabsår.

Foto: Hyundai Merchant Marine

Trods international økonomisk afmatning er der fortsat fornuftig aktivitet i de danske farvande. Det kan læses i det nye 2011-regnskab fra Wrist Group-koncernens lille rederi Saga Shipping, der servicerer skibe, som passerer danske farvande - Skagen, Storebælt og Øresund. Rederiet må dog erkende, at 2011 ikke blev på samme niveau som året før.

Opgaverne i Sga Shipping varierer lige fra levering af proviant, reservedele, ferskvand over skiftning af besætning, lods og bugsering. Shippingfirmaet havde i 2011 en bruttofortjeneste på 18,7 mio. kroner mod knap 29 mio. kroner året før. Årets resultat før skat endte på knap 6,9 mio. kroner mod 18,7 mio. kroner året før.

"Den økonomiske afmatning har betydet, at selskabet har øget fokus på rentabilitet af selskabets aktiviteter samt fokus på risikostyring, blandt andet i form af kreditvurdering af kunderne," skriver ledelsen, der anser årets resultat for tilfredsstillende.

Saga Shipping har hovedkontor i Skagen, og selskabets fem fartøjer er placeret i de vigtigste områder i de indre danske fartøjer.

Wrist Ship Supply: Vi bliver verdens største i 2012 

 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs