ShippingWatch

CBS lancerer ny "mini-MBA" inden for shipping

Endnu en uddannelse inden for det maritime område ser dagens lys. CBS lancerer ni nye "mini-MBAer" af blot 1-2 ugers varighed. En af dem bliver inden for shipping med fagene: Shipping, logistik og outsourcing.

Copenhagen Business School, CBS, lancerer senere i juni en ny "mini-MBA," der består af en vifte af ni forskellige korte kurser - en af dem inden for shipping. Målgruppen er de tusindvis af studerende på CBS' mange partnerskabs-universiteter rundt om i verden, herunder de store universiteter i London, Singapore, Bergen, Vancouver eller Sydney.

"Kurserne bliver markedsdrevet forstået på den måde, at vi udsender et katalog med emner, som de studerende kan vælge ud fra. Universiteterne kan så henvende sig til os efter behov, og vi kan så tilbyde en uddannelse til dem på 1-2 uger. Vi har udvalgt ni områder udfra, hvor vi har styrker inden for undervisning og forskning. Et af dem er shipping. Det kunne typisk dreje sig om en økonomi-studerende fra et universitet, der ønsker at specialisere sig med et modul inden for shipping," siger lektor Henrik Sornn-Friese, der er ansvarlig for shipping-kurset og samtidig leder af "Centre for Shipping Economics and Innovation" på CBS.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs