ShippingWatch

CBS lancerer ny "mini-MBA" inden for shipping

Endnu en uddannelse inden for det maritime område ser dagens lys. CBS lancerer ni nye "mini-MBAer" af blot 1-2 ugers varighed. En af dem bliver inden for shipping med fagene: Shipping, logistik og outsourcing.

Copenhagen Business School, CBS, lancerer senere i juni en ny "mini-MBA," der består af en vifte af ni forskellige korte kurser - en af dem inden for shipping. Målgruppen er de tusindvis af studerende på CBS' mange partnerskabs-universiteter rundt om i verden, herunder de store universiteter i London, Singapore, Bergen, Vancouver eller Sydney.

"Kurserne bliver markedsdrevet forstået på den måde, at vi udsender et katalog med emner, som de studerende kan vælge ud fra. Universiteterne kan så henvende sig til os efter behov, og vi kan så tilbyde en uddannelse til dem på 1-2 uger. Vi har udvalgt ni områder udfra, hvor vi har styrker inden for undervisning og forskning. Et af dem er shipping. Det kunne typisk dreje sig om en økonomi-studerende fra et universitet, der ønsker at specialisere sig med et modul inden for shipping," siger lektor Henrik Sornn-Friese, der er ansvarlig for shipping-kurset og samtidig leder af "Centre for Shipping Economics and Innovation" på CBS.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs