ShippingWatch

MCC vil gerne have punktligheden op på 85 procent

Selvom det ikke er så vigtigt med meget høj punktualitet på sejlads i Sydøst-Asien, vil MCC gerne hæve den nuværende fra 80 procent til 85 procent.

MCC mener, at rederiet allerede ligger højt med en punktualitet på 80 procent, især hvis man sammenligner med konkurrenterne, de andre regionale rederier i Sydøst-asien. Alligevel vil Maersk Lines regionale feeder-rederi gerne højere op, omkring de 85 procent, også selvom det ikke er så afgørende, da der er væsentligt flere afgange, nogle gange dagligt, i regionen.

”Men punktualiteten betyder noget. Det er næsten umuligt at konkurrere på prisen, fordi den hele tiden er presset i bund. Derfor er det et vigtigt konkurrenceparameter for os at være præcise. Kunderne lægger mærke til det, og især de store globale kunder, der har produktion i regionen, sætter pris på det,” siger Tim Wickmann.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs