ShippingWatch

Vestafrika og frasalg sikrer positiv vækst for APM Terminals

Vækstraterne for vestafrikanske havne og frasalg af havnekapacitet i blandt andet Kina gav positiv vækst for APM Terminals i første kvartal af 2012.

Foto: EUROGATE

APM Terminals har haft fremgang i både omsætning og resultat i første kvartal af 2012. Det positive resultat, hvor omsætningen gik fra 1061 mio. dollar i 2011 til 1205 mio. dollar i år i første kvartal, skyldes blandt andet stigende aktivitet i vestafrikanske havne og et frasalg af havnekapacitet i Kina og USA. Resultatet før af- og nedskrivninger for APM Terminals blev på 274 mio. dollar i første kvartal i år mod 248 mio. dollar i første kvartal 2011.

De højeste vækstrater for APM Terminals var i første kvartal i år at finde i Vestafrika og i nogle terminaler i Asien, hedder det i regnskabet for APM Terminals. Væksten var til gengæld ikke at finde i de europæiske terminaler, som oplevede lavere mængder end i første kvartal 2011. Samtidig var der nedgang driften i nogle af terminalerne i Nordafrika, Europa og Mellemøsten på grund af politisk uro.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs