ShippingWatch

Mærsk forventer "et lidt lavere resultat" i 2012

Mærsk Gruppen regner med , at hele året 2012 vil vise et resultat, der er "lidt lavere end 2011", fremgår det af dagens kvartalsregnskab. Container-segmentet forventes dog at vise et minus eller neutralt resultat for hele året.

A.P.Møller - Mærsk Gruppen forventer et resultat lidt lavere end 2011-resultatet, hvor overskuddet lød på USD 3,4 mia. I den vigtige containerdivision, Maersk Line, lyder forventningen på et "negativt til neutralt resultat" for i år, hvilket skyldes en forventning om at de stigende fragtrater siden marts vil fortsætte.

" Forventningerne er meget følsomme over for ændringer i markedsbalancen. Global efterspørgsel på søfragt af containere forventes at stige 4-6% i 2012, lavere på Asien – Europa ruterne, men understøttet af højere vækst på de nord- og sydgående ruter," hedder det i kvartalsregnskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs