ShippingWatch

Evergas åbner døren på klem for nye investorer

Det franske selskab Jaccars indtog på det danske shippingmarked kan være starten på et større samarbejde inden for gas. Evergas vil gerne have flere investorer med.

Etableringen af gastank-rederiet Evergas på resterne af Eitzen Gas kan blive starten et bredere samarbejde inden for små og mellemstore skibe. Det stenrige franske selskab Jaccar har lagt 900 mio. USD i Greenship, hvor Evergas udgør gastankskibs-delen. Men ifølge Evergas 34-årige direktør Martin Ackermann er der ikke tale om en lukket klub. Tværtimod vil Evergas gerne have flere investorer med.

”Det er en del af strategien, at vi ønsker at ekspandere på det rigtige tidspunkt. Det kunne godt være i form af flere finansielle partnere, der ønsker at lægge egenkapital i selskabet. Sådanne henvendelser vil vi da vurdere positivt,” siger Martin Ackermann.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Efter ti års resultattørke er der igen sorte tal hos Lauritzen. Politiske spændinger i Ukraine mellem Vesten og Rusland øger frygten for nye cyberangreb a la det, der kostede Maersk to mia. kr. Et nyt forslag til EU's udspil om CO2-kvoter til shipping kan føre til endnu en milliard-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs