ShippingWatch

Evergas-ejer øger satsning på gas og tørlast

Jaccar Holdings, der bl.a. ejer det Københavner-baserede Evergas, udvider nu sin forretning inden for gas- og tørlastsegmenterne via Greenship Holding. Der er bestilt 30 nye skibe.

Det Singapore-baserede Greenship Holdings har indtil videre investeret 900 millioner USD i DE 30 nye skibe, der vil blive sat i søen inden for de næste to år. Det oplyser Jaccar HoldingS, der ud over at eje Evergas med hovedsæde i København også står bag Greenship. Hovedparten af skibene skal bygges på Sinopacific Offshore & Engineering skibsværftet i Kina.

Evergas, der er videreførelsen af Eitzen Ethylene Carriers, fik sit nuværende navn for fire måneder siden i forbindelse med, at Jaccar Holdings overtog selskabet 100 procent. Evergas har iværksat en ekspansiv plan, der skal tilføre 18 nye mellemstore gastankere til de otte, rederiet har i dag.

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Nu er det produkttankrederier som Torm, Norden og Odfjells tur til at holde indtjeningsfest. Maersks topchef, Søren Skou, må derimod forsvare rederiets lave skattebetaling, mens DFDS er lun på flere opkøb i logistik og har pengene til det.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs