ShippingWatch

Maritime Service vil lave længere prognoser

DMI's Maritime Service satser på at lave langsigtede prognoser til shipping-branchen. Det giver branchen mulighed for at justere driften til vejret, før det indtræffer.

"Det vi opdyrker i øjeblikket er langtidsprognoser. Det er primært med fokus på energi tradere. Men vi bruger det også til at vejlede et større dansk containerrederi med hensyn til deres operationer i havne. Der kigger vi så på, om man kan forvente, at der kommer noget i fremtiden, der kan påvirke deres havneoperationer. Det kan være, at sigtbarheden nedsættes grundet tåge eller sne, og det kan også være kraftig vind," siger Carsten Kofoed, sektionsleder for DMI Maritime Services, til ShippingWatch.

Det giver havneoperatøren mulighed for at planlægge dage i forvejen, om driften skal stoppes i den periode, eller om der skal reageres på anden måde, i stedet for først at opdage tågen, når han ikke kan se noget ud af vinduet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs