ShippingWatch

Konkurrenceklausuler stærkt udbredt i shippingbranchen

Klausuler anvendes på mange niveauer i den person- og netværksdrevne shippingindustri, siger shippingadvokat og partner i Hafnia Law Firm, Mathias Steinø. 

Anvendelse af konkurrenceklausuler over for ansatte i shippingbranchen er et udbredt fænomen. Og modsat andre brancher bruges klausuler i shipping ikke kun i øverste ledelseslag. Det vurderer advokat og partner Mathias Steinø fra shipping-advokatfirmaet Hafnia Law Firm, København.

"Shipping er meget person- og netværksdrevet blandt befragtere eller andre, der sælger et produkt inden for shippingverdenen. Det betyder, at man som virksomhed kan være sårbar, hvis ens supersælger pludselig forlader virksomheden, som måske vil udnytte vigtige kontakter fra sin tidligere arbejdsplads. Det er klart en branche, hvor der eksisterer en stor risiko for, at kunder flytter med," siger Mathias Steinø.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs