ShippingWatch

Læren om Singapore starter i Svendborg

Hvis det blå erhvervsliv skal lære noget af shippingklyngen i Singapore, er det en god ide at starte med at kigge indad, skriver de to CBS-lektorer, Carsten Ørst Hansen og Henrik Sornn-Friese, i dag i en kronik på ShippingWatch. Rejsen kan begynde i Svendborg, konkluderer de.

"I det omfang Singapores udvikling kan lære os noget om, hvordan det Blå Danmarks fundament af maritim viden og ekspertise kan styrkes, er der god ræson i at lade os inspirere ad den vej. Herudover er der måske en lære at drage for selve den politiske proces. Men det er langt fra tilstrækkeligt, og man skal også være forsigtig i oversættelsen til danske forhold. Det Blå Danmark bygger på kultur og knowhow, som er passet, plejet og udviklet gennem århundreder. Vi mener, at der er grund til at supplere rejserne til Singapore med et kig indad, og se hvad vi har at bygge videre på, inden vi lader inspirationen andre steder fra løbe af med os," hedder det bl.a. i kronikken.

Læs hele kronikken her:

Læren om Singapore starter i....Svendborg 

 

Mere fra ShippingWatch

Esvagt byder sig til i Taiwan

Det danske rederi har udset sig en mulig lokal partner i Taiwan, hvor selskabet gør sig store forventninger til havvindmarkedet. Lykkes Esvagts planer, kan selskabet være klar til at servicere havvindparker i Fjernøsten om få år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs