ShippingWatch

Peter Norborg fratræder koncernledelsen i Norden

Peter Norberg, chef for Nordens tørlastafdeling, skal være COO i britiske Gearbulk UK og vil blive fritstillet inden for de næste to uger. Peter Norborg er underlagt restriktive klausuler frem til oktober 2013.

Executive Vice President og medlem af koncernledelsen i Dampskibsselskabet Norden A/S, Peter Norborg, har dags dato opsagt sin stilling for at tiltræde som COO i Gearbulk UK – specialist i ”open hatch/boxship” med hovedkontor i Weybridge, England. det oplyser rederiet i en meddelelse til Københavns Fondsbørs.

Peter Norborg fortsætter i sin stilling hos Norden i en begrænset overgangsperiode. Han vil blive fritstillet inden for de næste to uger og vil efterfølgende være til rådighed for Selskabet indtil udgangen af oktober 2012. I perioden indtil 31. oktober 2013 er Peter Norborg underlagt restriktive klausuler, medmindre de opsiges af Selskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs