ShippingWatch

Maersk Line: Pålidelighedsprogram har fået flyvende start

Den gennemsnitlige leveringspræcision har været på 97 procent, mens leveringerne i den seneste periode har oversteget 99 pct. Det oplyser Maersk Line.

Maersk Lines pålidelighedsprogram, Daily Maersk, som lover 95 pct. pålidelighed på leverancer, har nu kørt i seks måneder, hvor den gennemsnitlige leveringspræcision har været på 97 pct., mens leveringerne i den seneste periode har oversteget 99 pct. Det skriver Maersk Line i en pressemeddelelse.

"Vi er ekstremt tilfredse med, at leveringspræcisionen for Daily Maersk bliver bedre måned for måned. Vi lever i høj grad op til vores målsætning om absolut pålidelighed, siger Ole Pradsgaard, der er projektleder for Daily Maersk, i meddelelsen.

Daily Maersk blev oprindeligt indført på ruterne mellem Asien og Europa, men i begyndelsen af marts udvidede Maersk Line programmet til også at omfatte ruterne mellem Asien og Nordamerika, og mod slutningen af sidste uge meldte selskabet om planer for yderligere udvidelse.

RITZAU FINANS

Daily Maersk-konceptet skal udvides

Analytiker spår opjustering af container-forventninger

 

 

 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs