ShippingWatch

Platou ser bedring for kemikalietank

Selvom Stolt-Nielsens regnskab for første kvartal ikke umiddelbart efterlod det mest positive indtryk, er der faktisk tegn på et kemikalietankmarked, der er på vej op, i regnskabet, mener norske Platou.

Stolt-Nielsen Limited fremlagde torsdag et regnskab, hvor nettoresultatet faldt fra 22,2 mio. dollar i fjerde kvartal af 2011 til otte mio. dollar i første kvartal af 2012. Det skyldtes primært problemer i tankdivisionen, Stolt Tankers, forklarede selskabet.

"Svagheden i Stolt-Nielsen Limited's førstekvartalsresultat kan for det meste meste henføres til svage markeder for Stolt Tankers generelt. Højere driftsomkostninger og svage volumener, specielt på fragtruterne til Europa og Nord/Sydamerika fra Asien og i de regionale europæiske trades, holdt Stolt Tanker's præstation nede i kvartalet," udtalte Niels G. Stolt-Nielsen, Chief Executive Officer, i en meddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Nu er det produkttankrederier som Torm, Norden og Odfjells tur til at holde indtjeningsfest. Maersks topchef, Søren Skou, må derimod forsvare rederiets lave skattebetaling, mens DFDS er lun på flere opkøb i logistik og har pengene til det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs